Workshop

 

 

Workshop Executief Funtioneren en Leerpotentieel

In het kader van een interne cursus executief functioneren en leerpotentieel van het HCO (Haags Centrum voor Onderwijsadvies) zijn Femke Stad en Bart Vogelaar van het Dynamic Testing Lab uitgenodigd om een workshop te geven. Zij hebben deze workshop verzorgd in samenwerking met Susanne Reis en Ingrid Paling, beiden psycholoog bij het HCO.

Femke Stad heeft een workshop gegeven over dynamisch testen en cognitieve flexibiliteit, waarin zij de resultaten van haar recente onderzoek heeft gepresenteerd en er daarna een discussie ontstond. Bart Vogelaar heeft een workshop gegeven over dynamisch testen, hoogbegaafdheid, metacognitie en cognitieve flexibiliteit, waarna ook deze keer een interessante discussie ontstond. Zowel de deelnemers aan de cursus van het HCO als Femke en Bart waren erg te spreken over de samenwerking.

Beide partijen vonden het erg nuttig om de wetenschap aan de praktijk te kunnen koppelen en een breder draagvlak te kunnen creëren. In januari en februari 2015 wordt de cursus herhaald en de samenwerking vernieuwd.

Related Articles